זדה: "מרגיש התרגשות". יחזקאל: "חולם לסגור מעגל"

3.4.2017 12:00
זדה: "מרגיש התרגשות". יחזקאל: "חולם לסגור מעגל"

מסיבת העיתונאים לקראת חצי הגמר בין בני יהודה ת"א להפועל ר"ג אסי בהשתתפות הקפטנים והמאמנים, נערכה היום. כל הדגשים לאוהדים הבאים למשחק - בכתבה הבאה

היום (שני) התקיימה מסיבת העיתונאים לקראת משחק חצי גמר גביע המדינה שיתקיים מחר (שלישי, 20:30) בין בני יהודה ת"א להפועל ר"ג אסי, באצטדיון בנתניה.

מאמן בני יהודה, ניסן יחזקאל: "יש התרגשות מסוימת כי אני תושב שכונת התקווה בצעירותי. זוכר את עצמי בזכייה האחרונה ב-81 בשער 5 המיתולוגי. יכולה להיות סגירת מעגל. אוהדים מכירים אותי מהמגרשים עוד כשהייתי אוהד. החלום זה לסגור מעגל”.

קפטן בני יהודה, איציק עזוז: “אני מאמין שאפשר להוביל את בני יהודה לזכייה. אין סיבה שלא נחלום. אני מדמיין את ההנפה. לצערי הפסדנו בשני גמרים. אבל איך אומרים – פעם שלישית גלידה”.

מאמן הפועל ר”ג, ליאור זדה: “לקראת הגביע לא צריכים לאפס אותם. לא צריך לדבר לפני משחק כזה. מרגיש את ההתרגשות במשך חודש. אין לי הרבה עבודה מבחינת מוטיבציה. כרגע אני נמצא בטופ של הקריירה שלי. שמח על הדרך שעבדתי. אני משתדל ליהנות מהאווירה ומהרגע”.

קפטן הפועל רמת גן, אלדר פשכצקי: “יש אנרגיה טובה כשיש משחקי גביע. אמונה יותר גדולה. זה קרה פעמיים, מקווה שיקרה עוד פעם”.

ההתאחדות לכדורגל קוראת לקהל להקדים את הגעתו לאצטדיון.

שערי האצטדיון ייפתחו בשעה 18:30. הקופות יפתחו החל מהשעה 10:00 בבוקר  (בקופה הראשית בחניה) לאיסוף ומכירת כרטיסים.

החל מהשעה 17:00 ועד המחצית יפתחו הקופות לפי החלוקה הבאה:

קופה 1: מכירת כרטיסים, הזמנות התאחדות לכדורגל, טיפול בבעיות.
קופה 2: חלוקת כרטיסים אוהדי הפועל ר"ג, מכירת כרטיסים אוהדי הפועל ר"ג.
קופה 3: חלוקת כרטיסים אוהדי בני יהודה.

כרטיסים בהדפסה ביתית: מי שבחר באפשרות זו, לא לשכוח להגיע עם הכרטיסים לאצטדיון.

חניונים ציבוריים פרוסים בסביבת האצטדיון ליד בנין סלקום, ביה"ס אורט, מרכז רוגובין
חניון המזרחי (3P) פתוח לקהל הרחב.