נבחרת הנוער ניצחה 1-2 את בלארוס
10.8.2017 09:30


ידידות: הנבחרת השלימה ניצחון שני מול הבלארוסים. שאדי מסרואה כבש בתוספת הזמן את שער הניצחון. ירדן שועה העלה את ישראל ליתרון מוקדם בפנדל בדקה השלישית למשחק
נבחרת הנוער עד גיל 19 של ישראל ניצחה היום (חמישי) 1-2 את הנבחרת המקבילה של בלארוס, במסגרת משחק ידידות שהתקיים בבית הנבחרות בשפיים. כזכור, ביום שלישי נפגשו הנבחרות לראשונה כאשר ישראל ניצחה 0-1.
מהלך המשחק: בדקה השלישית זכתה ישראל לכדור עונשין מ-11 מטרים אותו תרגם ירדן שועה לשער יתרון מוקדם, 0-1 לישראל. בדקה ה-20 השוו הבלארוסים את התוצאה עם שער בבעיטה חופשית מרגליו של פבל הורבאך.
במחצית השנייה הגיעה ישראל למספר מצבים, אבל השוער הבלארוסי הציג יכולת גבוהה ועצר את כל הניסיונות. בסוף תוספת הזמן הצליח שאדי מסרואה לכבוש ולנצח את המשחק לזכות ישראל, 1-2 בסיום לכחולים לבנים.
הרכב נבחרת ישראל: יגאל בקר, רז שלמה, אדם אבו ג'נב, אסף סלע, ג'ג'י דרסיליה, נועם דעי, מוחמד כנעאן, יונתן לוי, ירדן שועה, גיל חדד, שאדי מסרואה.
כן שותפו: אופק נדיר, אורי דהן, זיו מורגן, אורי זוהר, שי אליאס, ירין שרעבי, יגיל אוחנה, מוחמד יוסף, עוזיאל פרדו.