אלישע לוי ושלומי דורה סיימו את תפקידם כדורגל הנשים
31.12.2025 07:00

המנהל המקצועי של כדורגל הנשים ביקש לסיים את תפקידו. מאמן נבחרת הנערות עד גיל 19 החליט לחזור לאמן במסגרת קבוצתית
אלישע לוי, המנהל המקצועי של כדורגל הנשים בשנה האחרונה, הודיע ליו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ כי הוא מבקש לסיים את תפקידו.
יו"ר ההתאחדות, שינו זוארץ: "אני מודה לאלישע על תרומתו המקצועית לכדורגל הנשים ונבחרות הייצוג. אלישע, נאמן לפועלו לאורך שנים ארוכות, איש מקצוע מהמעלה הראשונה, חרוץ ומעל לכל חבר צוות שיודע להוביל ומחויב לקדם ולפתח את המשחק. נמשיך ליהנות מכל התכונות הנפלאות שלו כחבר הוועדה המקצועית של ההתאחדות לכדורגל".
אלישע לוי: "היתה לי זכות גדולה לתרום גם לכדורגל הנשים ולעבוד עם בעלי ובעלות תפקיד, צוותים ובעיקר שחקניות שהרעב שלהם ללמוד, להתפתח ולקדם את הענף ראויים לכל הערכה. אני מאמין כי ההשקעה של ההתאחדות לכדורגל בענף, יחד עם המחויבות חסרת הפשרות של השחקניות והתמקצעות של צוותי האימון, בליגות ובנבחרות, תוביל את כדורגל הנשים למקום הראוי לו".

שלומי דורה מאמן נבחרת הנערות עד גיל 19 עדכן את ההתאחדות לכדורגל על החלטתו לחזור לאמן במסגרת קבוצתית.
רונן מושקוביץ, משנה למנכ״ל ההתאחדות: ״אנחנו מודים לשלומי על התקופה יחד ועל התרומה המקצועית שהביא לנבחרת אותה הוביל. כדורגל הנשים, ודאי השחקניות שהדריך שלומי, יצאו נשכרים מעבודה עם איש מקצוע איכותי. איחולי הצלחה בהמשך ותודה על השותפות״.