אלישע לוי: "נבוא צנועים אבל זה משחק שהוא הכרחי"
4.10.2017 19:00


הנבחרת קיימה את האימון המסכם בליכטנשטיין. טל בן חיים: "ברגע שלובשים את חולצת הנבחרת ומייצגים מדינה, אז כמובן שרוצים לעשות את המקסימום ולהשיג תוצאה טובה"
נבחרת ישראל קיימה הערב (חמישי) את האימון המסכם בעיר ואדוז, לקראת המשחק מחר (21:45) מול נבחרת ליכטנשטיין. לפני האימון קיימו מאמן הנבחרת, אלישע לוי, והקפטן - טל בן חיים, מסיבת עיתונאים באצטדיון.
אלישע לוי: "אנחנו מכבדים את ליכטנשטיין. היה לנו מאוד קשה בארץ. חוץ מאשר ספרד, כולם התקשו נגדם. נבוא צנועים אבל זה משחק שהוא הכרחי מבחינתו לנצח. כל מי שנמצא פה לא מתעסקים בספרד עדיין".
"אנחנו עושים כל מה שצריך כדי להתארגן הכי טוב למשחק מחר. אנחנו עמלים כל השבוע האחרון לבוא עם תכנית משחק מסויימת. אני מקווה שנוכל ליישם אותה במשחק מחר מול ליכטנשטיין".
טל בן חיים: "יש לי הרגשה טובה מאוד לחזור להיות קפטן הנבחרת. חזרתי להיות בתפקיד שהייתי לפני שנה וחצי. כל הופעה שלי בנבחרת היא מרגשת מבחינתי. המספר פחות חשוב עבורי. כל משחק אני מנסה לדחוף ולדרבן את השחקנים".
"שחקנים עזבו לא סתם את המשפחות בחג. אנחנו באים לייצג את מדינת ישראל. ברגע שלובשים את חולצת הנבחרת ומייצגים מדינה, אז כמובן שאנחנו רוצים לעשות את המקסימום ולהשיג תוצאה טובה".