אלון חזן: "המטרה - שלוש נקודות מול סן מרינו"
10.11.2021 12:00

הנבחרת עד גיל 21 תפגוש מחר את סן מרינו. חזן: "בתחילת הדרך הצבנו לעצמנו שתי מטרות: לספק כדורגל טוב ולהשיג בכל משחק את המקסימום שאפשר"
הנבחרת הצעירה מתכוננת למשחק החוץ מחר (20:00, ערוץ 56) מול נבחרת סן מרינו במסגרת מוק' אליפות אירופה 2023 לנבחרות צעירות.
הנבחרת ממוקמת במקום השני בבית עם 9 נקודות לאחר 4 משחקים. ביום שלישי (19:40, אצטדיון שלמה ביטוח) תארח הנבחרת את הונגריה.
מאמן הנבחרת, אלון חזן: “המטרה שלנו זה שלוש נקודות מול סן מרינו. אי אפשר להוציא שש נקודות ממשחק אחד. נחזור הביתה בשלום ורק אז נתרכז במשחק מול הונגריה. בתחילת הדרך הצבנו לעצמנו שתי מטרות: לספק כדורגל טוב ולהשיג בכל משחק את המקסימום שאפשר”.
“זה לא פוגע בנו כי יש לנו סגל רחב וידענו שאחת המטרות שלנו היא להתקדם בבית כמובן אבל גם לספק שחקנים לנבחרת הבוגרת. זה שם פוקוס רב על השחקנים, זה כבוד גדול לנו, למאמנים, לצוות ולשחקנים. יש הרבה שחקנים שעבורם זו הזדמנות להראות את היכולות שלהם. בכל העולם שחקנים בולטים של הנבחרת הצעירה מאיישים את הנבחרת הבוגרת. מבחינתי יש לי את הסגל הכי טוב למשחקים הקרובים, השחקנים הכי טובים שיכולתי לבקש”.
על עידו שחר, כובש שער הניצחון מול לטביה: “עצם העובדה שגם כשהוא לא קיבל הזדמנות במכבי תל אביב בחרנו אותו איתנו אומרת הכול. במכבי יודעים מה טוב להם, יש להם את המאמן שמחליט. הוא חלק מהנבחרת, מפגין יכולת טובה באימונים ואין סיבה שהוא לא יהיה חלק מהנבחרת. הוא הבקיע שער פנטסטי נגד לטביה והוא מתקדם היטב”.