ייני: "המשחק הזה יהיה חוויה מטורפת לכל הצדדים". אלטמן: "הגעתי לפני שנה וחצי להפועל כדי לקחת תואר"
מסיבת העיתונאים לקראת גמר הגביע (רביעי, 20:30, בלומפילד) בין מכבי ת"א להפועל ת"א, התקיימה היום באצטדיון בלומפילד ביפו.
פטריק ואן לוון: “אני חושב שזה משחק מיוחד, זה גמר גביע ומשחק שחשוב מעיר לעיר. זה גמר מאוד מעניין לשחקנים ועבורי כמאמן. אני חושב שלא צריך לתת לשחקנים למוטיבציה, הם ירוצו יותר מהיריבה מהשנייה הראשונה. נתכונן באותה הדרך כפי שהתכוננו למשחקים האחרונים, לנצח בדרך שלנו רק עם השחקנים שכשירים לשחק”.
“המשחק לא תלוי בהפועל, רק בנו. אנחנו רוצים לשחק בסגנון של מכבי ת”א, שיחקנו ככה נגד חיפה, נגד קריית שמונה ונגד כל קבוצה בליגה וזה גם מה שנעשה מחר. האווירה והאמוציות בגביע יעשו את ההבדל”.
שרן ייני: “אין משחק יותר טוב מזה. אנחנו משחקים בסופו של דבר בשביל תארים ובשביל חוויות, המשחק הזה יהיה חוויה מטורפת לכל הצדדים, אנחנו מחכים למשחק כאלה ואנחנו באים לעבוד קשה וגם ליהנות. אין יותר מדי מה להגיד כי אנחנו כולם פה בשביל לזכות בתארים, אנחנו מדברים כל הזמן על הרצון שלנו לזכות בתארים. אנחנו לא מתייחסים למה שהפסדנו, אלא רק למה שאנחנו יכולים להרוויח. אין מקום לאכזבות. כולם רעבים, חשוב לנו מאוד התואר הזה ומדברים על זה כל הזמן”.

ניר קלינגר: "היום האימון המסכם אחר הצהריים. יוצאים למלון, ננוח, ונעלה למשחק כמו שראוי. עשינו משהו דומה בכל המשחקים החשובים בגביע ובליגה. גם לפני אשקלון, גם לפני כפר שלם, בית”ר ת”א ומכבי נתניה. תמיד מתרגלים פנדלים. טוב וחשוב".
"נשאר לנו עוד צעד אחד קטן, עשינו הרבה צעדים. אנחנו דרוכים, טוב שאנחנו מתרגשים. מצד שני, נשים את הדברים על השולחן – יש לנו שחקנים מנוסים בקבוצה, יש איזון וניסיון.
"אנחנו מכירים את היריבה, הם מכירים אותנו. יכול להיות שהם מרגישים סוג של ביטחון או עליונות, לפי מה שהבנתי ממסיבת העיתונאים שלהם. זכותם. אני יודע שיש לחץ לא לצאת עם שום דבר מעונה כזאת, אצלם, ואפשר להסתכל על זה לכאן ולכאן. אנחנו מתעסקים בעצמנו. מכבי תל אביב מתעסקת בעצמה”.
עומרי אלטמן: "זכייה תהיה סגירת מעגל בלי שום קשר למכבי ת”א. הגעתי לפני שנה וחצי להפועל כדי לקחת תואר, אמרתי את זה מההתחלה. זה היה חלום, במיוחד עכשיו כקפטן ומי שיניף את הגביע אם ננצח, זה יהיה מיוחד עבורי. באים עם ביטחון למשחק הזה ואני חושב שכולם מוכנים ודרוכים, אנחנו באים לעשות את העבודה”.