אנדי הרצוג: "מקווה שנקבל תמיכה מהאוהדים"

מי שסיכם כמאמן נבחרת ישראל, נחת בנתב"ג ואמר: "אני יודע שיהיו לנו אתגרים קשים בחודשים הקרובים, אבל אני באמת מאמין בישראל, השחקנים וביכולות שלי"
מאמנה החדש של נבחרת ישראל, אנדי הרצוג, נחת היום (רביעי) בישראל לקראת ישיבת הנהלת ההתאחדות לכדורגל, ישיבה בה יוחלט באופן פורמלי לאשר את מינויו של האוסטרי שהומלץ על ידי המנהל הטכני וילי רוטנשטיינר והפורום המקצועי.
"תודה על קבלת הפנים החמה, תודה לכל מי שהגיע, אני שמח להיות המאמן הבא של נבחרת ישראל. אני יודע שיהיו לנו אתגרים קשים בחודשים הקרובים, אבל אני באמת מאמין בישראל, השחקנים וביכולות שלי. אני מאמין שנוכל להשיג התקדמות משמעותית בכדורגל הישראלי”.
“כמאמן הנבחרת הלאומית אתה צריך להיות האוהד הכי גדול של השחקנים שלך ולכן אני כאן. אני מקווה שנקבל תמיכה גדולה מהאוהדים כאן. וילי רוטנשטיינר ואני נרכיב את הצוות בימים הקרובים. צוות מקצועי שיכלול מאמנים ישראלים ואני שמח. תהיה לי מסיבת עיתונאים. אל אל ישראל".