בכר: "רוצים לזכות בתואר". אבוקסיס: "נהנה מב"ש"
10.8.2017 06:00


מאמני הפועל ב"ש ובני יהודה דיברו לקראת משחק 'אלוף האלופים' שיתקיים הערב באצטדיון בנתניה. ראדי: "משחק קשה מבחינתנו. מקווה שננצח". איציק עזוז: "הוכחנו שלא תמיד הפייבוריטים מנצחים"
משחק אלוף האלופים לעונת 2017/8 יתקיים הערב (חמישי, 20:45, נתניה) בין אלופת המדינה, הפועל ב"ש, למחזיקת גביע המדינה, בני יהודה ת"א.
שופטי המשחק:
שופט ראשי, רועי ריינשרייבר. עוזרי שופט: ניסן דוידי (משחק פרישה) ואלי קספו. שופט רביעי, אסעד גבארין. שופטי רחבה: זיו אדלר ואיתן שמואלביץ.
מאמן הפועל ב"ש, ברק בכר, התייחס למשחק הצפוי: "יש לנו משחק מאוד מעניין ואנחנו רוצים לזכות בתואר אלוף האלופים. זה משחק על תואר. נעלה בצורה הכי רצינית וחזקה למשחק הזה. נבוא דרוכים נגד קבוצה חזקה ומאומנת. זה יהיה אתגר גדול כל משחק אנחנו מגיעים עם ההרכב הכי טוב שאנחנו יכולים להעמיד".
מאמן בני יהודה, יוסי אבוקסיס: "זה משחק מול קבוצה שכל מה שאגיד מולה יהיה מיותר. נצטרך להיות חכמים מול קבוצה כל כך מוכשרת. אני נהנה לראות אותה. אני נהנה לראות את הפועל ב"ש והשליטה שלה בשנתיים האחרונות. עברנו שבוע מאוד טוב נצטרך לשחק טוב לפחות כמו מול זניט כדי לנצח את ב"ש. נאחל להם הצלחה בליגת האלופות, אבל אנחנו נעשה את המקסימום כדי לעשות עוד צעד ולזכות בתואר הזה".
מהראן ראדי: "יהיה משחק קשה מבחינתנו ואני מקווה שננצח. הדי אן איי של המועדון הזה הוא שכל משחק וכל תואר חשוב. נעשה את המקסימום בשביל זה".
קפטן בני יהודה איציק עזוז: "אני מקווה שנזכה בעוד תואר חשוב. ב"ש פייבוריטים, אבל כבר הוכחנו שלא תמיד הפייבוריטים מנצחים".