נבחרת הנשים הפסידה 6-0 לאוסטריה
13.6.2018 08:30

משחק אחרון מאכזב לנבחרת בהדרכת גיא עזורי ומאיר נחמיאס בקמפיין מוק' מונדיאל 2109 לנשים
נבחרת הנשים של ישראל הפסידה אמש (שלישי) 6-0 לנבחרת אוסטריה, במסגרת מוקדמות מונדיאל 2019 לנשים. זהו היה המשחק האחרון של הנבחרת בקמפיין, שסיימה אחרונה עם נקודה אחת בלבד לאחר 8 משחקים.
כבר בדקה החמישית כבשה קתרינה שייצ'טל לזכות האורחות. קארינה וונינגר קבעה 0:2 לאוסטריה כבר בדקה ה-19. במחצית השנייה נכבשו ארבעה שערים נוספים: ניקול בילה (49), שרה פונטיגם (56), ורנה אשאוור (69) ולאורה
פיירסינגר (88).
הרכב נבחרת הנשים: חנית שוורץ, שרון בק, דיאנה בר עוז (אלינה מטקלוב, 46), שי שדה (ליה ברקאי, 71), שחר נקב, דניאל סופר, שני דוד, אדוה טוויל (שחף ערבה, 46), לי פלקון, קארין סנדל, דניאלה שולמן.

גיא עזורי: ""משחק קטסטרופלי שלנו, אבל סיימנו קמפיין עכשיו ומהמשחקים האלו לומדים. ברמה שלנו עם כל הפערים מול הנבחרות האלו, צריכים לבוא מחויבים טקטית כמו שהיינו בספרד, שם נתנו הצגה הירואית.
אנחנו מאוכזבים מאד, אבל זה שתי דקות אחרי משחק קשה להסביר".