פורום מנהלים מקצועיים במחלקות נוער, 05/02/2021

עבור מנהלים של מועדוני ליגת העל לבוגרים וליגת על ולאומית לנוער
בתאריך 05/02/2021, התקיים ב - ZOOM פורום למנהלים מקצועיים במחלקות נוער של מועדוני ליגת העל לבוגרים וליגת על ולאומית לנוער.
את הפורום פתח מר אלן קודרון אשר הציג בפניי הנוכחים את הפרויקט "ניקה", פרויקט לשינוי חברתי באמצעות ספורט בקרב ילדים ונוער. לאחר מכן הציגה איריס אנטמן בפני הנוכחים את הצלחת שילוב ילדות ונערות בקבוצות בנים ואת היתרונות בשילוב זה ואף הביאה דוגמאות ממועדונים בישראל להצלחה זו.
בחלקו השני של הפורום הציג ישראל צרפתי את תפקיד המנהל המקצועי במחלקת הנוער ואוליבר היינה המשמש כמנהל המקצועי במועדון הכדורגל דרזדן, שיתף במבנה מחלקות הנוער בגרמניה ואת השיטה המקומית לפיתוח השחקנים.
ניר לוין, מאמן נבחרת ישראל הצעירה: "ההשתלמות שנערכה הייתה מעניינת ומקצועית והקיפה את הנושא החינוכי והערכי עם הרצאתו של אלן קדרון על "ניקה". אוליבר היינה וישראל צרפתי פתחו צוהר לפיתוח שחקנים צעירים בגרמניה ובמועדון בכיר בישראל ואיריס אנטמן נתנה תמונת מצב של כדורגל הנשים ואיך עוזרים לקדם אותן. מאמנים ומנהלים רבים השתתפו בכנס המוצלח".