נבחרות הנוער והנערים לא הצליחו להעפיל לאליפות אירופה

28.3.2023 17:00
נבחרות הנוער והנערים לא הצליחו להעפיל לאליפות אירופה


הנוער סיימו בתיקו 1-1 מול לטביה. הנערים הפסידו 3-0 לסרביה. ידידות עד גיל 21: הצעירה נכנעה 2-1 בשוויץ

נבחרות הנוער והנערים של ישראל שיחקו היום (שלישי) את משחקן האחרון בשלב העילית של מוק' אליפות אירופה. נבחרת הנוער של ישראל סיימה בתיקו 1-1 מול לטביה, כאשר ניצחון היה מספיק לחניכיו של אופיר חיים להעפיל בפעם השנייה ברציפות לאליפות.

בדקה ה-27 בניגוד למהלך המשחק, הלטבים עלו ליתרון משער של וולריס ליזונוס. בדקה ה-44 ענאן חלאיילי שלח בעיטה נהדרת מחוץ לרחבה לקורה ופנימה. 1-1 בפולין.

במחצית השנייה נבחרת ישראל הגיעה למספר מצבים אבל לא מצאה את הרשת. במשחק המקביל בבית פולין סיימה בתיקו 2-2 מול סרביה וסיימה במקום הראשון בזכות יחס שערים עדיף על ישראל.

נבחרת הנערים עד גיל 17 של ישראל הגיעה למשחק בסרביה בידיעה שניצחון יעלה אותה לאליפות אירופה, אך הפסידה 3:0 למארחים וסיימה במקום הרביעי בבית א’ של שלב העילית.


ידידות: הצעירה הפסידה 2-1 בשוויץ

נבחרת ישראל עד גיל 21 הפסידה 2-1 לשוויץ במסגרת משחק ידידות אשר התקיים בציריך. מדובר בהכנה לקראת אליפות אירופה עד גיל 21 אליה העפילה הנבחרת בהדרכת גיא לוזון אשר תערך בקיץ בגיאורגיה ורומניה.

ארד בר העלה את ישראל ליתרון בתחילת המחצית השנייה, אך קסטריוט אימרי ויוליאן וונמוס הפכו את התוצאה.