דור פרץ: "מבינים שמייצגים מדינה שלמה"
17.11.2023 12:00

דור פרץ: "מבינים שמייצגים מדינה שלמה"
הנבחרת סיימה הכנותיה לקראת רומניה. אלון חזן: "מוטיבציה לא חסרה"
אחרי התיקו הדרמטי מול שווייץ, נבחרת ישראל תתייצב מחר (שבת) ב-21:45 למשחק חשוב ביותר כאשר היא תהיה חייבת לנצח את רומניה, כדי לשמור על חלום העלייה ליורו.
כ-3,000 אוהדים הבטיחו מקומם בפאנצ'ו ארנה בהונגריה לקראת המשחק מחר כאשר קרוב ל-600 מהם יהיה רומנים.
אלון חזן אמר במסיבת העיתונאים לפני המשחק: “מוטיבציה לא חסרה, כולם מודעים למה שקרה, אז אנחנו לא צריכים מוטיבציה. משפחות עברו את הזוועה הכי גדולה בחיים שלהם, ורוצים לגרום להם לחייך. לראות את הילדים האלה מצליחים למצוא את הדרך לחייך מחדש זה ניצחון גדול עבורנו”.
“שחקן שמוזמן לנבחרת, וזה לא משנה אם זו הופעה ראשונה או 60, צריכים למצוא את הדרך מתי זה הרגע המתאים לשחק איתם. עשינו חישובים מסוימים, וכל מי שאיתנו צריך להוכיח. יש לי חשיבה כזו או אחרת שבהחלט מושפעת מהמשחק האחרון. לא תמיד ה-11 הראשונים מכריעים משחקים והמשחק האחרון הוא דוגמה טובה. זה נותן לי תחושה טובה לדעת שיש לי מאגר של שחקנים שיכולים בכל רגע נתון להשפיע על המשחק”.
דור פרץ אמר: “אנחנו מרוכזים בעבודה שלנו ורוצים להשיג את התוצאה שאנחנו צריכים. אחד המשחקים הכי חשובים ששיחקתי בהם, אולי החשוב ביותר. בסופו של דבר במשחקים כאלה מבינים שמיצגים מדינה שלמה ומייצגים משהו הרבה יותר גדול מאיתנו כאינדיבידואלים על המגרש. אני מקווה ובטוח שנעשה את זה, גם עבור אלה שנמצאים בבתים וגם עבור אלה שלא נמצאים בבתים.